Leden

 

Klik op de logo's voor, indien beschikbaar, de websites van de leden.

 

 

 

Aannemingsbedrijf van der Wel

Aannemingsbedrijf Van der Wel is gespecialiseerd in het duurzaam nieuw bouwen, onderhouden, verbouwen en renoveren van woningen en Utiliteitsbouw.

 

Lid: Chris van der Wel

 

Annemersbedrijf van der Wel

Anode Energie
Wij zijn uw vertrouwde energiepartner. We bieden u transparante en innovatieve maatwerkcontracten. Daarbij gebruiken we alle lokale en internationale kansen die de markten ons bieden.


Lid
: Eric van Teeffelen

Anode

Architectenbureau Van Hunnik, Lambrechts en Overduin
Architecten AVB-BNA

Als architect zijn wij ontwerper maar voor onze opdrachtgever zijn wij aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met huisvesting, zoals

uitbreiden, nieuwbouw, herinrichting, logistiek, upgraden, bouwbegeleiding, veiligheid en beheer.

 

Lid: Jan van Hunnik

Architectenbureau Van Hunnik

Baan Bedrijfskleding

Baan levert bedrijfskleding en veiligheidsproducten om veilig en verantwoord te kunnen werken. Wij werken samen met fabrikanten die mens en milieu centraal hebben staan.

 

Lid: Patrick Noordzij

Baan Bedrijfskleding

BAKKER Barendrecht

BAKKER Barendrecht is strategisch partner voor de levering van groenten en fruit aan een toonaangevende supermarktketen, met kernactiviteiten op het gebied van commercie, logistiek en kennis.

 

Lid: Janneke Goudswaard

BAKKER Barendrecht

Bokhorst

Bokhorst Installatietechniek: De All-Round installateur voor Woningbouwverenigingen en vastgoedeigenaren. Vooruitloper in het toepassen van technieken op het gebied van energiebesparing.

 

Lid: Chris van Beest

Bokhorst

Cazdak Dakbedekkingen

Cazdak Dakbedekkingen BV is een dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in dakrenovaties van hoge kwaliteit. Vanuit het NDA Duurzaam Dak Concept bieden wij een groot aantal direct toepasbare verduurzamingsoplossingen aan. Cazdak: Flexibel, Persoonlijk, Slagvaardig.

 

Lid: Pieter Roterman

Cazdak Dakbedekkingen

Conservator Group

Met diverse gespecialiseerde werkmaatschappijen bieden we een totaalpakket aan industriële reiniging. Onze specialismen zijn; hoge druk, drukvacuüm, straaltechnieken en detonatief reinigen.

 

Lid: Remco Hasenack

Conservator Group

CSG Calvijn Groene Hart

CSG Calvijn Groene Hart, een duurzame school voor mavo, havo en vwo aan de rand van Barendrecht. In het bezit van het BREEAM en GPR-gebouw duurzaamheidscertificaat.

 

Lid: Albert Boschma

CSG Calvijn

DeRoon|VanEs Architecten

DeRoon|VanEs Architecten is een landelijk opererend architectenbureau met jarenlange ervaring in bedrijfshuisvesting, woningbouw, kantorenbouw en scholenbouw.

 

Lid: René de Roon

De Roon Van Es

Dirry Ontwerpt!

Duurzaam zijn en duurzaamheid uitstralen zijn twee verschillende dingen. Ontwerpen aan een duurzame wereld betekent voor Dirry Ontwerpt! communiceren door vormgeving. Duurzame aandacht aan vormgeving maakt verschil!

 

Lid: Dirry de Bruin

Dirry ontwerpt
Drietech ingenieursburo

Drietech is een dienstverlenend, onafhankelijk ingenieursbureau op het gebied van gebouw gebonden installaties. Praktisch en resultaatgericht staan wij u graag ter zijde bij de beantwoording van de meest uiteenlopende technische vraagstukken op het gebied van bestaande bouw en nieuwbouw. 

EduDelta College

Edudelta College Barendrecht (vmbo en mbo) biedt een scala aan (groene) opleidingsmogelijkheden in voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en cursorisch onderwijs.


Lid: Arno Versteeg

Edudelta

Echt eten en Het Moestuinhuis

Echt eten en het moestuinhuis zijn 2 takken van mijn bedrijf. Momenteel ligt de focus bij het moestuinhuis.

 

Lid: Marly Bonten

Moestuinhuis

Farfalla Services BV

Als duurzaamheidsadviseur begeleidt Tanja de Jonge organisaties bij het ontwikkelen van toekomstbestendige, duurzame visie en strategie, begeleidt ze implementaties en verzorgt voorbereidingstrajecten voor certificeringen en audits.

 

Lid: Tanja de Jonge

Farfalla

Focus Beroepsacademie

Focus Beroepsacademie, de ondernemende school voor vmbo en mbo in bedrijf en het bedrijf in de school!

 

Lid: Marjo Klaassen

Focus

Garagebedrijf Huijgen

Wij maken het verschil, alle automerken zijn welkom!

 

Lid: Jos Huijgen

Garagebedrijf Huijgen

GKB

GKB is voor u een partner die u breed ondersteunt in de inrichting en het beheer van de openbare buitenruimte

 

Lid: Arjan Kraaijeveld

GKB

Groener Gras Producties

Groener Gras Producties is specialist in audiovisuele media. Het juiste adres voor de productie van bedrijfsfilms, commercials, instructiefilms en evenementverslagen.

 

Lid: Hans Groenendijk

Groener Gras Producties

Humanitas DMH

Humanitas DMH helpt mensen met een (licht) verstandelijke beperking die ondersteuning in het dagelijks leven nodig hebben. Dat doen we op het gebied van begeleid wonen, werken en ondersteuning thuis. We kijken samen met mensen naar de eigen mogelijkheden, zodat zij optimaal kunnen meedoen in de samenleving.

Humanitas

IKEA Barendrecht (Rotterdam)
We bieden een breed assortiment functionele en goed vormgegeven woonartikelen aan tegen zulke lage prijzen dat zoveel mogelijk mensen in staat zijn deze artikelen te kopen.


Lid: Fabrice Mangia

IKEA

IMC

IMC is een adviesbedrijf op het gebied van businessplannen, organisatie en financiering, innovatie en netwerken. We zijn vooral actief binnen de gezondheidszorg, de energiesector en op het gebied van mobiliteit. De toegevoegde waarde van IMC is dat we onze klanten helpen hun ambitie te realiseren.

 

Lid: Roland van de Graaf

IMC

Installatiebedrijf D.A. Vermaas

Installatiebedrijf D.A. Vermaas is een installatiebedrijf in verwarming, loodgieterswerk en ventilatie. Daarnaast gespecialiseerd in advies en installatie van duurzame oplossingen voor verwarming en warm water. Tevens lid van de Koos Groep.

 

Lid: Nick Vermaas

Vermaas

In ’t Hout & de Wilde

In ’t Hout & de Wilde is een allround communicatie- en evenementenbureau dat werkt voor het bedrijfsleven en de overheid. Wij ontwikkelen in goed overleg met de opdrachtgever het evenement, waarbij communicatie en de uitvoering in balans zijn en perfect op elkaar aansluiten. Van de opening van het nieuwe bedrijfspand tot congres en van de viering van het jubileum tot uw relatie-ontvangst.

 

Lid: Daniëlle de Wilde

IntHoutdeWilde

Installatiebedrijf D.A. Vermaas

 

Lid: Nick Vermaas

 

Koers Groep B.V.

Koers is een bouw- en installatiebedrijf dat reeds 40 jaar gespecialiseerd is in vastgoedonderhoud van bestaande gebouwen. U kunt bij ons terecht voor onderhoud en renovatie, maar ook voor bijvoorbeeld duurzaamheidsadviezen, schadeherstel en brandveiligheid.

 

Lid: H.K.J.H. Koers

Koers

Luminesense

Luminesense is ontwikkelaar, producent en leverancier van innovatieve, energie-efficiënte verlichtingsoplossingen op basis van LED-technologie met als motto “Zien is geloven!”

 

Lid: Jan Moolhuijzen

Luminesense

Makro Barendrecht

 

Lid: Peggy Bouterse

 

Nootenboom Sport

 

Lid: D. Nootenboom

 

Notariskantoor Bijdorp Barendrecht

Notariskantoor Bijdorp Barendrecht voor goed doordachte afspraken die maar voor één uitleg vatbaar zijn, en waar de klant nog koning is.

 

Lid: Pieter Verboon

notariskantoor Bijdorp Barendrecht

NRG Solutions

NRG solutions is een internationale onderneming die gespecialiseerde efficiënte verlichtingsoplossingen aanbiedt, zowel door modernisering als vervanging van verlichting, met als doel milieuvriendelijke energiebesparing te bereiken.

 

Lid: Walter Kuppens

NRG Solutions

Onderhouds en timmerbedrijf E de Reus

Timmerbedrijf E de Reus bestaat reeds 15 jaar. Wij doen voornamelijk onderhoud en renovatiewerkzaamheden.

 

Lid: Ed de Reus

E de Reus

Opnieuw & Co

Opnieuw & Co Barendrecht, Voordijk 273, 2992 AL Barendrecht. Opnieuw & Co is hét kringloopbedrijf van de regio. Opnieuw & Co stimuleert en realiseert hergebruik van Huishoudelijke goederen.

 

Lid: Marcel van Goch

Opnieuw&Co

Paul Casteleijn Hoveniers BV

Het op kwalitatief hoog niveau onderhouden en aanleggen van tuinen in samenwerking met tuinarchitecten is ons vak, vanaf 2013 doen wij dit als ‘duurzame vakman’ van NL greenlabel

 

Lid: Paul Casteleijn

Paul Casteleijn Hoveniers

Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde

De Rabobank legt duurzame verbindingen met haar klanten, met de samenleving en met de toekomst. Zo hebben wij in de BAR-regio op duurzame wijze een #aandeelinelkaar.


Lid: Matthé van Tour

Rabobank

Schildersbedrijf nieuwe waterweg
Schildersbedrijf Nieuwe Waterweg heeft kwaliteit, milieu en veiligheid hoog in het vaandel staan. Wij zijn werkzaam in zowel de particuliere- als bedrijfs
sector. Een tevreden klant, is een terugkerende klant.

 

Lid: J. Smeets

Schildersbedrijf Nieuwe waterweg

Solid Soil BV

Wij helpen organisaties hun plannen om te zetten in concrete resultaten.

Stichting Abela

Stichting Abela werkt aan groene plekken die waardevol zijn voor de buurt. Samen met bewoners, maatschappelijke partners en overheden wordt gewerkt aan wijktuinen, natuurlijke speelplekken en vernieuwende vormen van educatie.

 

Lid: Stefan van der Worm

Stichting De Kleine Duiker

De Stichting beheert een landgoed met opstallen die dienst doen als kinderboerderij, dagbestedinglocatie en historisch museum. De intentie is het realiseren van een boerderij functionerend rond 1950.

 

Lid: Cees Silvis

De kleine duiker

Stichting Milieu Dichterbij

De Stichting Milieu Dichterbij, educatief centrum voor duurzame ontwikkeling, verzorgt o.a. gastlessen op basisscholen, projectweken i.s.m. bedrijven voor vo, thema-avonden en duurzame markten. Werkgebied Zuid-Holland.

 

Lid: Lilian van der Horst

Stichting Milieu Dichterbij

Stichting Present

Present Barendrecht biedt groepen vrijwilligers de mogelijkheid om een zinvol dagdeel te beleven door zich op projectbasis en op lokaal niveau in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement.

 

Leden: Pia van Dalen, Cees van den Berg

Stichting Present

Synorga Groep BV

Synorga groep toont de synergie tussen 3 bedrijven en is een specialist op het gebied van energiebesparing, elektrotechniek, beveiliging & telecommunicatie, brandmeld- en camerasystemen en duurzame producten zoals wind- en zonne-energie.

 

Lid: Leo Droog

Synorga

Technische Unie

Groothandel op het gebied van (duurzame) installatiematerialen. Breed assortiment en aanbod van diensten voor oplossingen op het gebeid van licht, lucht, verwarming, sanitair, data en electrotechniek.

 

Lid: Patrick Zondervan

Technische Unie

The Potluck Company

The Potluck Company: faciliteert in het importeren van Italiaans biologisch eten en drinken naar de Benelux.

 

Lid: Jan van der Graaff

The Potluck Company

Thermen Barendrecht

Thermen Barendrecht is een mooie kleinschalige thermen. Gelegen in een fraaie groene omgeving is Thermen Barendrecht de uitgelezen plaats om lichaam en geest volledig tot rust te laten komen.

 

Lid: Jack Limburg

Thermen Barendrecht

Timmerbedrijf Schaap

Betrouwbaar en duurzaam! Timmerbedrijf Schaap B.V. is gespecialiseerd in verbouw, onderhoud en renovatie. Wij leveren en plaatsen (kunststof-) kozijnen, (isolatie-) glas, deuren, dakkapellen, (dak-) ramen en plafonds.

 

Lid: Herman Schaap

Timmerbedrijf Schaap

U-Build
U-build B.V. levert het complete bouwproces en stelt hiermee haar opdrachtgevers in staat om véél goedkoper en met 100% zeggenschap over het eigen project te bouwen zonder aannemer.

 

Lid: Bert van der Leun

U-Build

VAC Barendrecht

De Voorlichting en Advies Commissie woningbouw, die door vrijwilligers wordt gevormd, toetst ontwerptekeningen van bouwplannen op bruikbaarheid, toegankelijkheid, veiligheid, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. Bij ons staat de bewoner centraal!

 

Lid: Irene Plomp

VAC

Van der Valk Hotel

Van der Valk Hotel Ridderkerk is één van de nieuwste ontwikkelingen van Van der Valk Hotels en Restaurants, gelegen aan één van de grootste verkeersknooppunten van Nederland op een steenworp afstand van wereldstad Rotterdam.

 

Lid: Freek van der Valk

Van der Valk Ridderkerk

Velo Beheer BV

Velo Beheer richt zich op de exploitatie van haar eigen onroerend goed portefeuille van winkels en appartementen in Nederland, een bedrijventerrein in Barendrecht en een Château in België. Velo Beheer ziet milieuvriendelijk, duurzaam en maatschappelijk bewust ondernemen als haar prioriteit.

 

Lid: Jan Willem van Hellemond

Velo Beheer

VHB elektro service

VHB elektro service bv is een elektrisch installatie bedrijf.Wij adviseren graag in duurzame maar betaalbare oplossingen op het gebied van verlichting en zonnepanelen.

 

Lid: Jan Berkman

VHB

Vitaal Praktijk Otten

Vitaal Praktijk Otten begeleidt bedrijven met het bereiken van duurzame inzetbaarheid van hun bedrijfskapitaal namelijk het personeel. Nu werknemers nog langer moeten doorwerken, is het nog belangrijker dat zij lang fit en gezond en energiek blijven.

Vitaal Praktijk Otten

Woonvereniging Patrimonium Barendrecht

Woonvereniging Patrimonium Barendrecht biedt mensen een thuis en werkt samen met huurders en (maatschappelijke) partners aan een leefbare woonomgeving.

 

Lid: Peter Manders

Patrimonium